تماس با ما

سوالات متداول

سیستم کنترل هوشمند موتورخانه در چه نوع ساختمان هایی قابل استفاده می باشد ؟

سیستم هوشمند در ساختمان هایی که دارای موتورخانه مرکزی (سیستم حرارت مرکزی) ویا همان سیستم شوفاژوچیلر را دارا  می باشند قابلیت نصب را دارد.

سیستم هوشمند گرمایش قابلیت کنترل چه نوع تأسیساتی را دارد ؟

سیستم هوشمند قابلیت کنترل موتورخانه حرارت مرکزی (1- مشعل دیگ آبگرم  2- پمپ های سیرکولاسیون رادیاتورها 3-پمپ منبع کویلی 4- پمپ برگشت آبگرم مصرفی) را دارد.

سیستم هوشمند ساخت چه کشوری می باشد ؟

در ابتدا کشور امریکا وسایر کشورهای اروپایی و بدنبال آن طراحی و ساخت سیستم هوشمند در ایران و توسط شرکتهای مختلفی  صورت گرفت که شرکتهای  دارای تأییدیه صرفه جویی از سازمان بهینه سازی مصرف سوخت ازجمله شرکت مدیریت ساختمان البرزدر سایت این سازمان معرفی شده اند.

آیا تعداد واحد های ساختمان در نوع دستگاه تأثیری دارد ؟

با توجه به اینکه سیستم هوشمند در موتورخانه مرکزی ساختمان نصب می شود و طراحی سیستم به نحوی انجام گرفته که سیستم هوشمند در تمامی موتورخانه های حرارت مرکزی قابل نصب می باشد لذا تعداد واحد های یک ساختمان هیچ تأثیری در نوع دستگاه ندارد.

آیا سیستم هوشمند قابلیت نصب در موتورخانه ساختمان های قدیمی را دارد ؟

بله، با توجه به اینکه نصب سیستم هیچگونه تخریب و یا تغییری در قسمت فیزیکی موتورخانه ندارد و تنها در مدار برق تجهیزات موتورخانه نصب می شود به همین خاطر قابلیت نصب سیستم هوشمند در موتورخانه های قدیمی نیز وجود دارد.

آیا برای نصب سیستم هوشمند نیاز به تخریب ساختمان یا موتورخانه می باشد ؟

با توجه به اینکه نصب سنسورهای داخل موتورخانه نیاز به تخریب و یا جوشکاری ندارد .

مدت زمان نصب سیستم هوشمند در یک موتورخانه چه میزان می باشد ؟

در موتورخانه های منازل مسکونی واداری متوسط بطور معمول نصب سیستم هوشمند حدود ۲ الی ۳ ساعت ودر موتورخانه های بزرگ وصنعتی حداکثر یکهفته زمان نیاز دارد.

نحوه خدمات پس از فروش شرکت به چه صورتی می باشد ؟

تولیدات این شرکت دارای شش ماه گارانتی تعویض ویکسال گارانتی تعمیر میباشدکه در طولدوران گارانتی تنها هزینه ارسال ودریافت کالا بر عهده مشتری میباشد.

مزیت های دستگاه تولیدی توسط شرکت مدیریت ساختمان البرز با نمونه های مشابه چیست ؟

داشتن تعداد سنسورهای بیشتربه تعداد 4عدد بطور معمول و داشتن سنسور داخل ساختمان در ساختمانهای ویلایی،

داشتن تعداد خروجی های بیشتر جهت کنترل تجهیزات موتورخانه، 8عدد

دارای تقویم شمسی جهت برنامه ریزی کل ماههای سال

برنامه ریزی ساعت کاری در سه شیفت کاری مجزا در هر روز (کاربرد اساسی آن در مساجد وکارخانجات با سه شیفت کاری میباشد )

طراحی شده برای سه منطقه گرم ،سردومعتدل آب وهوایی کشور

پشتیبانی از سیستم کنترل راه دور (SMS ) وسنسور نشت گاز

تولید در سه مد مختلف صنعتی- نیمه صنعتی وخانگی

امکان عملکردمستقل ویا تحت شبکه مدباس RS485 ویا شبکه لن(این قابلیت انحصاری بوده وهیچ شرکت تولید کننده داخلی این قابلیت را ندارد)

دارای کلیدهای سخت افزاری بای پاس تجهیزات بصورت مجزا برای هریک از خروجیها

لینک شدن باسیستمهای توزیع کننده وتمامی تجهیزاتی که داری پورت دیتا باشند

در سیستمهای صنعتی عدم محدودیت در تعداد سنسورها- تعداد ورودیهاوخروجیهای دیجیتال وآنالوگ

دارا بودن تجربه چندین ساله جهت انجام تستهای لازم و برنامه ریزی مناسب برای استفاده از این نوع سیستم ها در داخل کشورودارا بودن الگوریتم اختصاصی، استفاده از متخصصین با تجربه بسیار بالا و کارآمد جهت طراحی قسمت های مختلف دستگاه و …

تفاوت استفاده از سیستم هوشمند و سایر روش های موجود در صرفه جویی مصرف انرژی در چیست ؟

اساسا هر روش صرفه جویی مزیتهای خاص خودرا دارد ولی تفاوت اساسی این روش سرعت اجرا عدم محدودیت اجرایی وقابلیت اندازه گیریمیزان کاهش در کوتاه مدت  با توجه به اینکه استفاده از سیستم هوشمند ارتباطی با مساحت بنای ساختمان (یا تعداد طبقات و واحدها) ندارد لذا کمترین هزینه لازم را جهت کاهش مصرف سوخت ایفا می کند، بطور مثال می توان گفت در صورتیکه ساکنین یک ساختمان بخواهند از پنجره های دو جداره جهت کاهش مصرف انرژی استفاده نمایند هرچه میزان بنای ساختمان افزایش یابد تعداد پنجره های مورد استفاده نیز افزایش پیدا می کند، البته باید به این نکته توجه داشت که استفاده از سیستم هوشمند هیچگونه مغایرتی در استفاده از روش های دیگر جهت کاهش مصرف انرژی نداشته و ما به استفاده از همه روش ها جهت کاهش مصرف انرژی اعتقاد داریم.

سیستم هوشمند به چه طریقی باعث صرفه جویی مصرف گاز موتورخانه می شود ؟

بطور کلی مدیریت مصرف براساس دوپارامتر کنترل دمای محیط وزمان بهره برداریاز ساختمان در اولین روش هوشمند سازی درجه آب گردشی در رادیاتورها (فن کویل ها) نسبت به دمای محیط خارج ساختمان می باشد، سیستم با توجه به سنسوری که در خارج ساختمان نصب شده درجه حرارت بیرون را خوانده و میزان دمای درجه آب گردشی در داخل رادیاتورها (فن کویل ها) را توسط  مشعل تنظیم می نماید، این کار باعث می شود تا هیچگاه دمای آب گردشی ثابت نبوده و متناسب با دمای هوای محیط تغییر یابد که هم باعث صرفه جویی و هم باعث ایجاد آسایش حرارتی (تثبیت دمای داخل ساختمان) می شود.

روش دوم که مربوط به ساختمان های غیر مسکونی می باشد تطبیق عملکرد موتورخانه با ساعت کار یا ساعت استفاده از ساختمان می باشد به این ترتیب که ساعت استفاده از ساختمان توسط کاربر بر طبق روزهای هفته تنظیم می شود حال سیستم با توجه به دمای محیط خارج ساختمان تشخیص می دهد که در چه ساعاتی از شبانه روز موتورخانه فعال یا آماده بکار باشد.

چه عواملی باعث افزایش و یا کاهش میزان درصد صرفه جویی در ساختمان های مختلف می شود ؟

الگوی مصرف مناسب آبگرم بهداشتی، عدم وجود رسوب در منابع آبگرم مصرفی و لوله ها و رادیاتورها (فن کویل ها)، میزان ساعت های خاموشی تعریف شده در ساختمان های غیر مسکونی، تعریف مناسب و دقیق پارامترهای دستگاه متناسب با شرایط ساختمان، عدم استفاده از وسائل گرمازای دیگر مانند شومینه، تنظیم مناسب درجه ترموستات مکانیکی سابق (موجود بر روی دیگ) طبق دستورالعمل شرکت و …

آیا نوع سوخت مشعل در نوع سیستم هوشمند تأثیری دارد ؟

خیر

آیا سیستم هوشمند در درجه آبگرم مصرفی تغییری ایجاد می کند ؟

با توجه به اینکه بر روی خط برگشت آبگرم مصرفی نیز یک عدد سنسور حرارتی وجود دارد سیستم با تشخیص دمای آبگرم مصرفی و مقایسه آن با میزان درجه تنظیم شده توسط کاربر درجه ترموستات دیگ و پمپ های مربوطه را به نحوی تنظیم می نماید تا حتی در روزهای پر مصرف مانند روزهای تعطیل نیز مشکل درجه آبگرم مصرفی وجود نداشته باشد.

 پس از نصب سیستم هوشمند در ساختمان های اداری آیا  ممکن است مشکل دمای هوا در ابتدای روز آینده وجود داشته باشد ؟

خیر زیرابا توجه به اینکه سیستم در شب در حالت استندبای بوده وموتورخانه را خاموش نمیکند ودرجه حرارت هوای بیرون ازساختمان را اندازه گیری می نماید به صورت خودکار تشخیص می دهد که در ابتدایروز بعد چند مشعل وپمپ را راه اندازی نماید تا با ورود ساکنین در روز بعد مشکلی در درجه هوای محیط وجود نداشته باشدلذا این مشکل به هیچ عنوان موضوعتی ندارد.

چه تجهیزاتی در موتورخانه تحت کنترل سیستم هوشمند می باشد ؟

در سیستم گرمایش مشعل ها ، پمپ های رادیاتور (فن کویل) و هواساز، پمپ های منابع آبگرم و برگشت آبگرم مصرفی ودر سیستم سرمایش علاوه بر پمپ فن کویل وهواساز ،چیلرها، پمپهای برج خنک کن وفن برج

آیا پس از قطع و وصل برق و هنگام راه اندازی مجدد موتورخانه ممکن است کلیه تجهیزات با هم روشن شوند ؟

سیستم بطور خودکار پس از قطع و وصل برق تجهیزات را با فواصل زمانی مشخص از یکدیگر وارد مدار کرده تا تجهیزات به یکباره روشن نشده ومتناسب نیازوارد مدارمیگرددتا موجب صدمه دیدن سایرتجهیزات برقی نشود و دیگر نیازی نیست پس از قطع و وصل برق متصدی موتورخانه جهت روشن کردن مجدد تجهیزات به موتورخانه مراجعه نماید.

آیا ترموستات های نصب شده قبلی موجود در موتورخانه پس از نصب سیستم هوشمند حذف می گردد ؟

خیر، ولی از آنها جهت کنترل وایمنی سیستم ها بطور مکانیکی  استفاده می شود و وظیفه آنها تنها پشتیبانی جهت مواقع اضطراری ودستی می باشد تا در صورت بروز ایراد در قسمت های  الکترونیکی مختلف از ایجاد مشکل  جلوگیری گردد.

آیا سیستم هوشمند تغییری در موتورخانه هایی که دارای سیستم سرمایش مرکزی یا چیلر هستند ایجاد می کند ؟

خیر، ولی تنها سیستم هوشمند ساخت شرکت مدیریت ساختمان البرز قابلیت راهبری پمپ های فن کویل را در فصل تابستان ولینک شدن با تجهیزات کنترل هوشمند سرمایش را با توجه به دمای محیط خارج ساختمان دارد ا.

آیا سیستم هوشمند قابلیت تشخیص تعطیلات رسمی را دارد ؟

بله، سیستم هوشمند دارای تقویم شمسیبرای کل ماههای سال  و تعطیلات رسمی بوده و در ساختمان های غیر مسکونی بطور خودکار در روزهای تعطیل موتورخانه از مدار خارج می نماید.

در صورت خراب شدن تجهیزات موتورخانه و مراجعه تعمیرکار جهت سرویس به چه ترتیبی باید عمل کرد ؟

یک دکمه بر روی دستگاه تعبیه شده که پس از فشردن آن سیستم در حالت دستی قرار میگیرد .

ارسال پیام

کارشناسان ما پیام شما را در اسرع وقت بررسی نموده و در کوتاه ترین زمان با شما تماس خواهند گرفت. منتظر تماس ما باشید.